Artkim Fuarcılık tarafından 10-12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9-10-11 ve 12. Salonlarda düzenlenecek olan “7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı” Turkchem Chem Show Eurasia 2016 Laboratory Bölümü kapsamında “LABSIAD Members Zone” adı altında bir pavilyon oluşturulacaktır.
Turkchem Chem Show Eurasia Fuarı’nın tamamen Laboratuvar Firmalarına ayrılmış olan 11. Salonunda oluşturulacak olan “LABSIAD Members Zone” da sadece LABSIAD Üyeleri katılım gerçekleştirebilecek ve LABSIAD’a özel avantajlı katılım koşullarından faydalanabilecektir. Pavilyon alanı gelen talepler üzerine şekillenecektir.
Turkchem Chem Show Eurasia LABSIAD Members Zone Avantajlı Katılım Koşulları Hakkında Detaylı bilgi almak için derneğimiz ile veya Turkchem Chem Show Eurasia Fuarı Proje Satış Müdürü Pelin Özgüler (pelin.ozguler@artkim.com.tr ) ile irtibata geçebilirsiniz.
Not: LABSIAD Members Zone Pavilyonu 10 adet stand yeri ile sınırlıdır.